Meld deze advertenties aan de beheerders

U kunt deze advertentie onder de aandacht van de beheerders brengen als u denkt dat deze adverteerder zich niet aan de regels houdt.

Advertentie:

vrouwtjes dwergpapegaai 4 maanden oud
Met pijn in mijn hart, heb ik besloten haar weg te doen. Dit is Coco een vrouwtje van ongeveer 4 maanden oud. Ik heb haar gekocht bij een dierenwinkel in Kerkrade. Coco is erg slim en leert snel (mits je er de tijd in steekt) ik zoek een goed huisje voor haar, daar waar ze veel aandacht kan krijgen. Ze vliegt het liefst vrij rond, en het zou daarom fijn zijn als iemand haar overneemt die veel thuis is. Zodat ze alle aandacht krijgt die ze verdiend. Ze zit ook graag in de kokosnoot, en slaap soms erin. Het zou dan ook fijn zijn als deze erin blijft voor haar.

Als u haar overneemt krijgt u de kooi erbij inclusief alle toebehoren; speelgoed, vogelbad, voer, eiwit, trosgierst, jelly fruit en sticke met vruchten

Met vriendelijke groet
Vermeld hier uw reden

Ps, er worden nogal wat "invasieve exoten" gemeld. Waaronder veel Buulbuuls. Daar staat er maar 1, Roodbuikbuulbuul (Pycnonotus cafer, op de Unielijst. Vogels die op deze lijst staan zijn verboden om te kweken of te verhandelen.