VogelMarkt.net

advertenties: 4256
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Overige advertentie
gelezen: 239x

datum: 12-4-2019

sportprijzen en relatiegeschenken

 Vorige bericht


Bent u op zoek naar een goed(koop) adres voor uw TT prijzen, neem dan eens een kijkje bij AF Dadeco Decoratie, het adres voor sportprijzen en relatiegeschenken, gespecialiseerd in de vogelsport.Ook voor uw jubilaris bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze website, of neem via email/telefoon contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Vele tevreden verenigingen uit de regio Noord Brabant en Zeeland gingen u al voor.

Wij hebben een groot assortiment wat past binnen uw verenigingsbudget, en dat is wat uw penningmeester zeker zal aanspreken. U vind bij ons o.a. medailles, glazen awards, rozetten, resin awards etc., alle afgewerkt in full-color bedrukking, zonder ontwerpkosten. Behalve voor onze specialiteit "de Vogelsport", kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor alle andere takken van sport.

Neem contact met ons op, maak een afspraak en kom geheel vrijblijvend langs om ons aanbod te bekijken in een huiselijke sfeer. Wij zijn dagelijks open in de oneven weken vanaf 16:00 tot 23:00 uur, en in de even weken vanaf 09:30 tot 13:00 uur. (ook in de weekenden op afspraak)

Nieuwe klanten ontvangen bij hun eerste kennismaking/opdracht 10% korting op hun totale aankoopbedrag, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag

Klanten die op 13 februari een bestelling plaatsen(geboortedag van onze oprichter) ontvangen ook 10% korting op hun bestelling vanaf een minimum bestelbedrag van 50,00.

Website: (link naar website)
Email: info@af-dadeco-decoratie.nl
Tel: 06-14663540

Ook kunt u bij ons terecht voor bv het bedrukken van textiel, of uw autobelettering, reclameborden etc. etc.

Website: (link naar website)


Prijs: N.o.t.k.

Advertentie van:
JHCM van Luyt
Telefoon: 06-14663540
Oosterhout (Noord-Brabant NL)

Kweeknummer: 0JCP

Lid sinds: 5-10-2012
Totaal: 13 berichten geplaatst.
sportprijzen en relatiegeschenken

Klik op de foto voor een vergroting