handboek europese vogels – alle kenmerken in beeld
Te koop
9-2-2024
1000 pagina’s ultieme vogelkennis ‘Handboek Europese vogels’ (in 2 delen).

Europa is goed bedeeld met boeken over vogeldeterminatie. Handboek Europese vogels is uniek in zijn opzet; het vormt een kruising tussen een vogelgids en de uitgebreide determinatie literatuur. Met zowel het overzichtelijke karakter van een veldgids als uitgebreide informatie over rui, leeftijd en geslacht is dit boek een onmisbare aanvulling voor elke vogelaar.

Door precies dat af te beelden wat voor de determinatie van belang is, is Handboek Europese vogels overzichtelijk en praktisch. Informatie gericht op determinatie uit talloze boeken en artikelen alsmede de ruime veldervaring van de auteurs komen in dit boek bij elkaar. Alle herkenbare verschijningsvormen worden behandeld waarbij alle kenmerken in de best denkbare foto’s zichtbaar zijn en worden aangeduid d.m.v. streepjes en korte teksten.

Uniek handboek van alle Europese vogels
Overzicht van alle verenkleden en kenmerken
Geleverd als set van twee boeken

2022, 2e druk, Nederlandstalig, circa 1000 pagina’s, 2x hardback, 24 x 17 cm, KNNV, geen verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland.

Te bestellen via onze website (link naar website) categorie EUROPA of door het sturen van een email naar info@vogelboekhandel.nl
Prijs: € 99,95
155X gezien
Advertentie van: Vogelboekhandel J & J
Telefoon: 06-38746490
Nunspeet (Gelderland NL)

Lid sinds: 17-1-2008
Aantal advertenties op de website: 37
Totaal: 4017 berichten geplaatst.