VogelMarkt.net

advertenties: 4999
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Overige advertentie
gelezen: 63x

datum: 14-3-2019

Te koop h & h vogelbenodigdheden

 Vorige bericht


Bij H & H Kweekkooien proberen wij steeds weer met nieuwe artikelen te komen, die door ons, of door ons samen met kwekers of met leveranciers bedacht worden.
Zo waren wij de eerst met 't inmiddels veel gecopieerde H & H nestkastje voor de goulds, voor in de nestkastopeningen van de kweekkooien. En wat te denken van de tropennestkastjes of de parkietennestkasten voor in de nestkastdeur zonder dat je de kooi hoeft om te bouwen!

Later kwamen daar bij de fruitcuphouder met schuifdeksel voor in de kooien, met dit schuifdeksel voorkom je dat de vogels de cups uit de houder halen.
Ook nog zo'n mooi product zijn onze eigen morsgoten van gepoedercoat staal!

Voor in de voliérs kwamen we met diverse schommels, badschaalhangers, badschaalstandaards en badschaalcassettes, doorvliegluiken enz enz, kortom er komt altijd wel weer wat bij.

Onze zelfbouw'/prefab kweekkooien zijn ook goed ontvangen, en uitgebreid met 50 cm hoogte en zwarte fronten. Daarnaast waren de kooinummers ook weer een goed voorbeeld.

Kortom het is altijd wel de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de hhkweekkooien-shop, op onze facebookpagina of op onze mooie website.
Adres webshop: (link naar website) en de website (link naar website)

Nieuw adres:
Antoniusstraat 2 in Volkel


Prijs: N.o.t.k.

Advertentie van:
Henri en Hanny van der heijden
Telefoon: 0413 274627
Volkel (Noord-Brabant NL)


Lid sinds: 11-12-2010
Aantal advertenties op de website: 10
Totaal: 8615 berichten geplaatst.
h & h vogelbenodigdheden

Klik op de foto voor een vergroting