VogelMarkt.net

advertenties: 4999
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Vogelmarkten, evenementen advertentie
gelezen: 214x

datum: 12-3-2019

grootste vogelmarkt friesland - joure - 16 maart

 Vorige bericht


Prijs per meter bedraagt € 5,00
Prijs per meter niet gereserveerd € 7,50

Entree (vanaf 09:00 uur) € 3,50
Entree (voor 09:00 uur) € 5,00
Kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang tot de vogelmarkt.

Naast vogels van allerlei pluimage worden er diverse benodigdheden aangeboden die met de vogelhobby te maken hebben. Zo is er voer, zijn er schrikapparaten, luchtreinigers, boeken, drinkbuisjes, nestkasten, natuurbroedblokken enz. te koop. Ook is er promotiemateriaal van de NBvV en de vereniging te verkrijgen. Belangstellenden die graag meer willen weten over de hobby, kunnen deze dag terecht bij bestuursleden van volièrevereniging Zanglust.
Zij zullen aanstaande vogelhouders graag uitleg geven. Bij de hal is een restaurant, waar koffie, frisdrank, lichtalcoholische dranken en etenswaar verkocht worden. De markt is uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor de noordelijke vogelliefhebbers.
Vertegenwoordigers van de pers zijn ook van harte welkom. We kunnen tenslotte altijd wat extra promotie gebruiken en hebben geen geheimen.

• Parkeren is gratis rondom de hal.

• Handel buiten de hal is op last van de gemeente ten strengste verboden.

• De hal is open voor publiek vanaf 09:00 uur. Vroege vogels kunnen tegen een hoger tarief tot 09:00 uur via de zij-ingang de hal betreden. Tussen 07:00 en 09:00 uur kunnen gereserveerde plaatsen ingeruimd worden. De markt sluit 12:00 uur.

• Op de markt mogen alleen vogels en vogelbenodigdheden verhandeld worden.

• Alle vogels dienen te beschikken over een schone kooi met bodembedekking, voer en water(of fruit). Niet iedereen komt als liefhebber binnen, maar ook kritische bezoekers komen op de markt. Het bestuur adviseert om maximaal 2 vogels in een tentoonstellingskooi te plaatsen, voorzien van bodembedekking, voer en water. Meer vogels wordt absoluut afgeraden en hier zal gedurende de dag op worden toegezien.

• Bij elke gereserveerde meter is entree voor één persoon inbegrepen.

• Reserveren of informatie via e-mail: vogelmarkt@zanglustjoure.nl

• Marktmeester Simon Bles zal uw vragen graag beantwoorden via Telefoon: 0513-552102 (na 18:00 uur) of e-mail: vogelmarkt@zanglustjoure.nl
(link naar website)


Prijs: N.v.t.

Advertentie van:
Age Ruiter
Telefoon: 0513-416563
Joure (Friesland NL)

Kweeknummer: AS78

Lid sinds: 4-8-2012
Totaal: 42 berichten geplaatst.
grootste vogelmarkt friesland - joure - 16 maart

Klik op de foto voor een vergroting