open ned. kamp. harlekijn en duitse kuifkanaries
open ned. kamp. harlekijn en duitse kuifkanaries
Gezocht
4-7-2022
Hallo vogelliefhebbers

Het broedseizoen raakt op het eind. Er zijn kwekers die al een maand geleden zijn gestopt omdat ze vroeg met de kweek zijn begonnen. Ook zijn er kwekers die later zijn begonnen en waar het resultaat misschien achterblijft bij wat ze vooraf gepland hadden. Deze kwekers plakken er waarschijnlijk toch nog een derde ronde aan vast om toch een aantal vogels op stok te krijgen.
Ik weet dat het nog te vroeg is om tijdens de broedtijd al over tentoonstellingen te praten. Maar de organisaties van bepaalde één daagse shows zijn alweer druk bezig met het plannen van datums - keurmeesters enz.
Daarom wil ik de kwekers van Harlekijn kanaries en Duitse Kuifkanaries mededelen dat op zaterdag 5 november 2022 de "Open Nederlandse kampioen- schappen voor Harlekijn kanaries en Duitse Kuifkanaries" in Leerdam worden gehouden.
Ik hoop dat ik dit jaar weer een paar nieuwe kwekers van bovenstaande rassen mag begroeten op deze show. Dit is een show waar specialisten van deze rassen samenkomen. Zij kunnen met elkaar gegevens uitwisselen en vogels met elkaar ruilen om hun lijn te verbeteren.
Heeft u belangstelling om vogels in te schrijven, dan kunt u zich wenden tot:
Herman Kleijn
Email: klei4007@planet.nl
Tel. 06-41468514

Prijs: € € 2,00
136X gezien
Advertentie van: Herman Kleijn
Telefoon: 06-41468514
Leerdam (Zuid-Holland NL)

Kweeknummer: 1BFM
Lid sinds: 30-10-2006
Aantal advertenties op de website: 4
Totaal: 1185 berichten geplaatst.