volop voliérebenodigdheden
volop voliérebenodigdheden
volop voliérebenodigdheden
volop voliérebenodigdheden
Te koop
4-9-2019
In de vernieuwde hhkweekkooien-shop vind je naast zelfbouw kweekkooien, voeders, vogelbenodigdheden ook een een categorie voliérebenodigdheden.


Hier vind je diverse artikelen die te gebruiken zijn in de volières, zo kun je denken aan badcassettes, badschalen, voederdraaiplateau's, zelfbouwmaterialen, maar ook bijvoorbeeld vogeltribunes, zowel recht als inklapbaar, vogelschommels en draaimolens, de moeite waard om 's een kijkje te nemen.
Nieuw zijn de draaiplateau's met 2 voliérebakjes, de opvangbak voor onder 't draaiplateau, het dakgootje en de fundering, allemaal van rvs!!

Adres: (link naar website)

Ook nestmateriaal, nestkasten, voer, vitaminen, winterartikelen, vind je allemaal in de webshop.

Naast de webshop hebben we ook een mooie website.
Op de website is het mogelijk om zelf je kweekkooien samen te stellen, dus materiaalkeuze, kleur front, maat, met of zonder ledverlichting, met of zonder morsgoten enz, gewoon aanvinken welke opties je graag zou willen en je krijgt gelijk de juiste prijs te zien. Dus geen prijslijsten aanvragen, geen prive berichtjes, geen mailtjes sturen, gewoon open en zichtbaar voor iedereen.
Adres (link naar website)

Naast de webshop en website hebben we ook een winkel.
Hier staan alle standaard kweekkooien opgesteld die je op onze website ziet, zodat je kunt zien en voelen hoe ze er uit zien. Daarnaast verkopen wij hier ook alle artikelen die je in onze webshop kunt vinden, en groot en klein verpakkingen voer van Garvo en Slaats en Koenings, eivoer van Witte Molen en Cede. De vogel, hobbydieren en boerderijvoeders van Garvo zijn hier uit voorraad te koop, net zoals lobo hondenbrokken.

Je kunt ons vinden aan de Antoniusstraat 2 in Volkel.
Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur
en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur
Prijs: N.o.t.k.
95X gezien
Advertentie van: Henri en Hanny van der heijden
Telefoon: 0413 274627
Volkel (Noord-Brabant NL)

Lid sinds: 11-12-2010
Aantal advertenties op de website: 10
Totaal: 8817 berichten geplaatst.