VogelMarkt.net

advertenties: 5087
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Vogelvoeders advertentie
gelezen: 91x

datum: 21-4-2017

Te koop de ideale handopfok voeding voor al uw vogels

 Vorige bericht


Avis-Cibum Handopfok is uitermate geschikt om jonge vogels bij te voeren of in noodgevallen helemaal groot te brengen. Afgelopen jaar is onze formule succesvol gebruikt voor diverse insecten- en vruchteneters zoals tapuiten, schamalijsters, vruchtenetende duiven, papagaaien en tropen. Ook uitermate geschikt voor het bijvoeren van putters, goudvinken en haakbekken.

Waarom hand opfok?

Er kan een noodzaak ontstaan om over te gaan op hand opfok, bijvoorbeeld als de oudervogel doodgaat, de ouders weigeren om te voeren, als er meerdere jongen in één broed zitten en de jongste niet genoeg wordt gevoerd. Hand opfok voer wordt ook vaak als dwangvoeding verstrekt bij zieke of verzwakte vogels. Daarnaast is onze handopfokvoeding ook ideaal om uw jonge vogels 1 a 2 keer per dag in het nest bij te voeren. Door het bijvoeren krijgen uw jonge vogels alle benodigde voedingsstoffen binnen en kunt u ze door moeilijke periodes heen slepen of kunt u achterblijvertjes bijtrekken. Onlangs heeft er nog een kweker succesvol blauwkruinorganisten gefokt met behulp van onze handopfokvoeding. Ook kanaries, europese cultuurvogels en overige vogels kunt u bijvoeren in het nest en zo alle jongen succesvol groot krijgen. Nestjes van 5 wilt u toch ook allemaal op stok hebben?

Avis-Cibum Handopfok ECF is een natuurlijk, energierijk opfok voeding, speciaal ontwikkeld voor vogels en in het bijzonder geschikt onze Europese cultuur vogels en kleine insecteneters. Naast de ECF hebben we ook de ECG variant. Deze is geschikt voor grotere vogels en om jongen ouder dan 10 dagen te voeren.

Avis-Cibum Handopfok ECF is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde voeding speciaal gemaakt om onze jonge vogels de eerste 10 dagen te voeren. Door de fijne structuur is Avis-Cibum Handopfok ECF geschikt om via een kleine kropnaald ( 0,6-0,7mm.) te verstrekken. Onze Avis-Cibum Handopfok ECF is iets minder vet als de Avis-Cibum Handopfok ECG.

De ECG variant voert u na 10 dagen en aan grotere vogels zoals papagaaien, duiven, ibissen, gaailijsters, spreeuwen en lijsterachtigen. Deze handopfok gaat nog steeds prima door iets grotere kropnaalen maar kan ook perfect met een stokje of lepel gevoerd worden. Wij adviseren om altijd over te schakelen op de ECG variant en op te starten met de ECF variant! Bestel desnoods van allebei een klein potje om het verschil te ervaren.

Voeg nooit toevoegingen toe aan het handopfok. Dit verstoord de samenstelling.

Indien u ook een kropnaald nodig hebt, neem dan even telefonisch contact op. Deze zijn niet via de webshop te koop omdat we een stukje persoonlijk advies hierbij belangrijk vinden.
Pot 250 gram kost €7,50
Pot 500 gram kost €12,75
Pot 900 gram kost €19,95


Kijk voor meer informatie op:

https://www.avis-cibum.nl/product/avis-cibum-handopfok-ecg-500g/


Prijs: € 7,50

Advertentie van:
Avis Cibum
Telefoon: 0681479277
Hoogeveen (Drenthe NL)


Lid sinds: 24-1-2017
Aantal advertenties op de website: 10
Totaal: 191 berichten geplaatst.
de ideale handopfok voeding voor al uw vogels

Klik op de foto voor een vergroting