VogelMarkt.net

advertenties: 5087
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Vogelvoeders advertentie
gelezen: 96x

datum: 21-4-2017

Te koop tagetes voor de mooiste rode putter maskers!

 Vorige bericht


Tagetes is een oranje-geel poeder uit de Tagetes erecta, de Marigold of bij ons het afrikaantje genoemd. Het extract bevatte 93% toepasbare pigmenten , bestaande uit isomeren van zeaxanthine (5%), isomeren van luteďne en luteďne-esters (88%). Deze samenstelling is zeer geschikt als natuurlijke kleurstof onze vogels.

Onze in gevangenschap gehouden vogels verliezen vaak snel hun schitterende kleuren, vaak door een tekort aan natuurlijke kleurstoffen welke zij in de natuur tot zich kunnen nemen. Door het toevoegen van 0,1 tot 1% tagetes aan de voeding van uw vogels zullen deze veel beter op kleur komen en zullen ze niet onder doen voor hun soortgenoten in de natuur. In de praktijk is ons product bewezen voor uiteenlopende vogelsoorten zoals putters, bijeneters, kruisbekken, goudhaantjes en rozebuikgorzen. Deze vogels bleven na meerdere jaren minstens zo mooi op kleur als hun natuurlijke soortgenoten.

Tagetes is erg populair bij de kwekers van putters. Tagetes zorgt voor mooie diep rode maskers en tast het geel van de vleugelspiegels niet aan.

Dosering: 1 tot 10 gram per kg voer, afhankelijk van de behoefte aan kleurstof in de rust of rui tijd. Door de iets vette consistentie is Tagetes niet oplosbaar in water. Ook prima geschikt om door uw meelwormen voeding te mengen zodat het via de meelwormen in uw vogels terecht komt (dit doen we bijvoorbeeld bij onze bijeneters).

Bestel makkelijk en snel via onze webshop:

https://www.avis-cibum.nl/product/avis-cibum-tagetes-poeder-250g/

Prijs: € 17,50


Prijs: € 17,50

Advertentie van:
Avis Cibum
Telefoon: 0681479277
Hoogeveen (Drenthe NL)


Lid sinds: 24-1-2017
Aantal advertenties op de website: 10
Totaal: 191 berichten geplaatst.
tagetes voor de mooiste rode putter maskers!

Klik op de foto voor een vergroting