VogelMarkt.net

advertenties: 5087
De website voor vraag en aanbod op het gebied van vogels!
Homepage Aanmelden

Inloggen

herinner mij?
Vogelvoeders advertentie
gelezen: 85x

datum: 21-4-2017

Te koop de ideale handopfok voor al uw insecteneters

 Vorige bericht


Avis-Cibum Handopfok is uitermate geschikt om jonge vogels bij te voeren of in noodgevallen helemaal groot te brengen. Afgelopen jaar is onze formule succesvol gebruikt voor diverse insecten- en vruchteneters zoals tapuiten, schamalijsters, vruchtenetende duiven en diverse andere insecteneters. Ook uitermate geschikt voor het bijvoeren van putters, goudvinken en haakbekken.

Waarom hand opfok?

Er kan een noodzaak ontstaan om over te gaan op hand opfok, bijvoorbeeld als de oudervogel doodgaat, de ouders weigeren om te voeren, als er meerdere jongen in één broed zitten en de jongste niet genoeg wordt gevoerd. Hand opfok voer wordt ook vaak als dwangvoeding verstrekt bij zieke of verzwakte vogels.

Avis-Cibum Handopfok ECF is een natuurlijk, energierijk opfok voeding, speciaal ontwikkeld voor vogels en in het bijzonder geschikt onze Europese cultuur vogels en kleine insecteneters. Naast de ECF hebben we ook de ECG variant. Deze is geschikt voor grotere vogels en om jongen ouder dan 10 dagen te voeren.

Avis-Cibum Handopfok ECF is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde voeding speciaal gemaakt om onze jonge vogels de eerste 10 dagen te voeren. Door de fijne structuur is Avis-Cibum Handopfok ECF geschikt om via een kleine kropnaald ( 0,6-0,7mm.) te verstrekken. Onze Avis-Cibum Handopfok ECF is iets minder vet als de Avis-Cibum Handopfok ECG. De ECG variant voert u na 10 dagen en aan grotere vogels zoals papagaaien, duiven, ibissen, gaailijsters, spreeuwen en lijsterachtigen. Voeg nooit toevoegingen toe aan het handopfok. Dit verstoord de samenstelling.


Pot 500 gram kost €12,75


Kijk voor meer informatie op:

https://www.avis-cibum.nl/product/avis-cibum-handopfok-ecf-500g/


Prijs: € 12,75

Advertentie van:
Avis Cibum
Telefoon: 0681479277
Hoogeveen (Drenthe NL)


Lid sinds: 24-1-2017
Aantal advertenties op de website: 10
Totaal: 191 berichten geplaatst.
de ideale handopfok voor al uw insecteneters

Klik op de foto voor een vergroting